Katja Schuurman deelt nieuwe foto voor 'De Mannenmaker'

Katja Schuurman deelt nieuwe foto voor 'De Mannenmaker'

Ze heeft het zo te zien goed naar de zin nu de opnames zijn begonnen.

Vorige maand deelde Katja Schuurman de eerste foto van haar aanstaande film, genaamd De Mannenmaker. Nu deelt de geliefde BN'er wederom een kiekje op sociale media.

De 48-jarige Schuurman wist de hoofdrol te scoren in de nieuwe romantische komedie De Mannenmaker. Een andere belangrijke rol is namelijk weggelegd voor de 43-jarige Leo Alkemade.

Verhaal
In De Mannenmaker kruipt Schuurman in de huid van Anne. Ze doet niet aan relaties, maar wel aan aparte projecten. Ieder halfjaar kiest ze een man uit om van hem vervolgens een gewild exemplaar te maken.

Wanneer ze geslaagd is in 'haar missie', begint ze weer van voor af aan. Dit gaat goed, totdat ze gevoelens begint te krijgen voor haar nieuwe projectman (Alkemade).

Kiekje
De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Petra Kruijt, de regie is in handen van Jamel Aattache (o.a. bekend van Zwaar Verliefd). Bekijk hieronder de foto die Schuurman op Instagram deelt met haar bijna 500.000 volgers.



De Mannenmaker zal vanaf 17 oktober 2024 in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Tot die tijd zullen we het moeten doen met kiekjes van Schuurman, die vorige week ook nog deze ietwat spannende foto postte.

NieuwsFilm

meest populair