'Sopranos'-ster haalt keihard uit naar 'Top Gun: Maverick': "Grote rotzooi"

'Sopranos'-ster haalt keihard uit naar 'Top Gun: Maverick': "Grote rotzooi"

Robert Iler is duidelijk geen van dé blockbuster van afgelopen jaar.

Vorig jaar was Top Gun: Maverick een van de grootste successen. De blockbuster werd ijzersterk onthaald en is zelfs Tom Cruise zijn grootste box-office hit. Filmcritici en fans zijn dan ook helemaal weg van de film, maar een Sopranos-acteur vindt er helemaal niks aan.

Top Gun: Maverick bracht maar liefst bijna 1,5 miljard dollar op en scoort overal erg sterk. Zo staat hij op IMDb bijvoorbeeld op een 8,3 na bijna 640.000 stemmen. Hierdoor staat de film op plek 129 in de beste 250 films aller tijden op IMDb.

Kritiek
Niemand minder dan Steven Spielberg zei ook dat de blockbuster geweldig is en ervoor zorgt dat de bioscoopervaring weer meer opleeft. Sopranos-acteur Robert Iler, te zien in de serie als A.J. Soprano, haalt echter keihard naar het Top Gun-vervolg uit.

Zo zegt Iler dat hij de film ook in de bioscoop heeft gezien nadat hij er alleen maar goede dingen over te horen kreeg. Hij kwam echter zeer teleurgesteld de cinema uit: "Ik denk dat 'Top Gun' de hele filmindustrie met de grond gelijk heeft gemaakt. Het heeft alles verpest".

Uitleg
Iler vervolgt: "Ja, misschien dat het de filmindustrie ongeveer 4 à 5 jaar goed zal doen. Mensen zeggen nu: 'Oh, dit is zo gaaf!', maar het is net als het eten van een f*cking Happy Meal bij MacDonalds of andere fast food rotzooi".



"Maar let op, over vier jaar zullen mensen in een keer weer zeggen: 'Hoe komt het dat ik me zo slecht voel?' Omdat je alleen maar waardeloze films kijkt!"

NieuwsFilm

meest populair