Met 'Pain Hustlers' scoort Chris Evans zijn volgende flater op Rotten Tomatoes

Met 'Pain Hustlers' scoort Chris Evans zijn volgende flater op Rotten Tomatoes

De acteur zet een trend voort waar hij niet erg trots op zal zijn...

Chris Evans was jarenlang een van dé grote gezichten bij Marvel. De geliefde acteur speelde Captain America, maar stopte hiermee na Avengers: Endgame. Hij maakt nog genoeg andere films, maar deze worden niet al te best onthaald. Ook zijn nieuwste project lijkt te floppen.

Het gaat hier om Pain Hustlers, waarin de acteur te zien is naast Emily Blunt (die op dit moment flink onder vuur ligt vanwege een controversieel interview). De cijfers vallen tot nu toe behoorlijk tegen.

Rotten Tomatoes
Pain Hustlers komt pas over enkele dagen uit op Netflix, maar filmcritici hebben de film al gezien en zijn verre van overtuigd. Op Rotten Tomatoes scoort deze namelijk maar een teleurstellende 27%. Dit zet de 'rotten' streamingtrend van Evans voort.

Na Endgame heeft hij 8 films gemaakt, waaronder vijf voor streamingdiensten. Hij is heel kort te zien in Don't Look Up, maar de andere films waarin hij belangrijke rollen speelt scoren allemaal slecht. Denk maar aan The Red Sea Diving Resort (29%), The Gray Man (45%) en Ghosted (26%).

Zekerheid
Gelukkig zit er ook nog een succes tussen. In 2020 was Evans te zien in de Apple TV+ serie, genaamd Defending Jacob. Deze scoort wel goed. Toch lijkt het erop dat streaming misschien niet de juiste keuze is voor de acteur.



Wie weet zal hij het wel wat meer op zekerheid gaan spelen. Al jarenlang hopen de nodige Marvel-fans dat hij terugkeert als Captain America. Zelf liet hij ook weten hier wel open voor te staan, dus misschien dat hij na de nodige missers wel zien heeft om opnieuw in de huid te kruipen van de superheld.

NieuwsFilm

meest populair