Robert De Niro sloeg Leonardo DiCaprio tijdens deze 'Killers of the Flower Moon'-scène echt

Robert De Niro sloeg Leonardo DiCaprio tijdens deze 'Killers of the Flower Moon'-scène echt

Cameraman Rodrigo Prieto zegt dat DiCaprio hier waarschijnlijk wel blauwe plekken aan heeft overgehouden.

Op dit moment draait Killers of the Flower Moon in de bioscopen. De nieuwe film van Martin Scorsese wordt ijzersterk onthaald, maar hij kan dan ook wederom rekenen op Robert de Niro en Leonardo DiCaprio. Beide Hollywood-grootheden gingen ver voor hun rollen in de thriller.

De twee acteurs werkten al meerdere keren samen met de wereldberoemde regisseur en wisten elke keer weer hoge ogen te gooien. Ook nu worden De Niro en DiCaprio weer geprezen. Er schijnt een scène te zijn waarin het personage van De Niro, DiCaprio een pak rammel uitdeelt.

Billenkoek
De Niro kruipt in de huid van William King Hale, de oom van DiCaprio's Ernest Burkhart. De twee zijn uit op de rijkdommen van de Osage indianen, maar Burkhart is niet de meest intelligente man. Wanneer hij een van Hale's plannetjes verpest, krijgt hij vervolgens billenkoek van zijn oom.

Nu zegt cameraman Rodrigo Prieto dat dit echt is. DiCaprio droeg zelfs een soort van 'luier'. Volgens Prieto zat deze scène niet in het eerste script maar werd dit uiteindelijk nog later toegevoegd. Prieto zegt eveneens dat er meerdere opnames nodig waren, waardoor DiCaprio toch wel een paar blauwe plekken zal hebben opgelopen.

Reactie
Zo zegt Prieto: "Als ik het goed herinner zat dit niet in het originele script. Dit werd later toegevoegd. Het is een choquerend moment in de film. We namen deze scène meerdere keren op en ik dacht echt bij mezelf: 'Dit zal Leo toch wel echt voelen'..."



"Leo had dan wel vulling onder zijn broek zitten, het was duidelijk te merken dat Robert hem echt aan het slaan was. Leo stond hier echter voor open. Hij wil zijn rollen altijd zo overtuigend mogelijk neerzetten dus hij gaat hier dan ook ver voor".

NieuwsFilm

meest populair