De mogelijk beste Netflix-film van 2023 krijgt een trailer: 'Leave the World Behind'

De mogelijk beste Netflix-film van 2023 krijgt een trailer: 'Leave the World Behind'

Leave the World Behind heeft rollen voor namen als Julia Roberts, Mahershala Ali en Ethan Hawke.

Het blijft iedere keer afwachten of een grote originele film van Netflix ook daadwerkelijk het bekijken waard is. Regelmatig blijken de blockbusters van de streamingdienst tegen te vallen, ondanks een aansprekend affiche.

De thriller Leave the World Behind is zo'n film. De film heeft namelijk rollen voor mooie namen als Julia Roberts, Mahershala Ali, Ethan Hawke, Myha'la Herrold en Kevin Bacon en de regie ligt in handen van Sam Esmail, bekend van de series Mr. Robot en Homecoming.

Psychologische thriller
De korte synopsis van Netflix op YouTube luidt als volgt: Wanneer een idyllisch uitje plotseling uitmondt in chaos, raakt het vertrouwen snel zoek.

We zien hoe een familievakantie op Long Island wordt onderbroken door twee vreemden die nieuws brengen over een mysterieuze stroomstoring. Naarmate de situatie dreigender wordt, moeten beide families beslissen hoe ze de potentiële crisis het beste kunnen overleven, terwijl ze worstelen met hun eigen plek in deze instortende wereld.

December
Leave the World Behind is een van de grote decemberreleases van 2023 op Netflix. Hieronder de nieuwe trailer.


Andere grote titels zijn Chicken Run: Dawn of the Nugget, Maestro en Rebel Moon - Part One: A Child of Fire. Leave the World Behind verschijnt op 8 december, mogelijk met een bioscooprelease vooraf.

NieuwsFilm

meest populair