Disney onthult Wolverine in de trailer voor 'Avengers: Code Red' van LEGO Marvel

Disney onthult Wolverine in de trailer voor 'Avengers: Code Red' van LEGO Marvel

MCU-fans kunnen zich klaarmaken op een heuse Marvel-special op Disney+!

Terwijl we ondertussen met smart wachten op de terugkeer van Wolverine in Deadpool 3, hoeven we misschien tóch niet zoveel geduld te hebben dan we in eerste instantie dachten. Wolverine keert namelijk al sneller terug: in de LEGO Marvel Avengers: Code Red op Disney+!

Onze favoriete helden uit het MCU keren binnenkort weer terug. In LEGO Marvel Avengers: Code Red volgen we weer de avonturen van de Hulk, Thor, Captain America én Wolverine.

Vanaf vrijdag
Daarmee is Disney+ binnenkort weer een Marvel-titel rijker. Afgelopen maand kondigde de streamingdienst de nieuwe aanwinst aan en aankomende vrijdag is het dan eindelijk zo ver.

We mogen weer veel verwachten van de special, want de nieuwe beelden laten zien dat er weer veel avonturen worden beleefd. The Avengers worden in de val gelokt en moeten constant hun vijanden verslaan. Komt dat nog wel goed?

Nieuwe trailer
In de nieuwe trailer zien we twee minuten lang meer van deze Marvel-special op Disney+. We zien de helden én we zien Wolverine in het pak dat we kennen uit de comics. Bekijk de trailer hieronder:



Het duurt niet lang meer voordat we de special op de streamingdienst mogen bewonderen. Dus LEGO-fans én MCU-liefhebbers kunnen 27 oktober in hun agenda zetten voor LEGO Marvel Avengers: Code Red.

NieuwsFilm

meest populair