'James Bond' krijgt spelshow, nieuw tijdperk 'Godzilla' aanstaande, en gave trailer 'Squid Game: The Challenge'

'James Bond' krijgt spelshow, nieuw tijdperk 'Godzilla' aanstaande, en gave trailer 'Squid Game: The Challenge'

Alles over series, televisie en streaming vind je op SerieTotaal.

De producenten van de James Bond-films komen nu met een wel erg gek concept op Prime Video, terwijl Apple TV+ inzet op een nieuwe serie over Japans meest gevreesde monster in Monarch: Legacy of Monsters. Dat, en meer, kon je de laatste tijd zien langskomen op SerieTotaal.

Hieronder kan je een overzicht vinden van de meest interessante nieuwtjes van de afgelopen dagen over series.

Iedereen kan geheim agent zijn in trailer 007: Road to a Million van Prime Video
Voor de allereerste keer wordt er een spelshow uitgebracht, waarin iedereen een geheim agent kan zijn. In 007: Road to a Million nemen deelnemers het tegen elkaar op in allerlei uitdagingen en
krachtproeven, geïnspireerd door de avonturen 's wereld meest bekende spion, James Bond.

Men zet vaart achter de productie van de spelshow; de casting van het tweede seizoen is alweer even bezig. De eigenaren van de James Bond-franchise, Barbara Broccoli en Michael G. Wilson, hebben zo te merken een carrièreswitch van Bond naar televisie voor ogen.

Apple TV+ luidt in Monarch: Legacy of Monsters een nieuw tijdperk voor Godzilla in
Streamingdienst Apple TV+ komt binnenkort met de spannende nieuwe serie Monarch: Legacy of Monster. Het belooft een frisse wind in de legendarische en omvangrijke Godzilla-saga te worden.

Uitvoerend producenten Chris Black en Matt Fraction hebben samen met een sterrencast, waaronder het dynamische duo Kurt Russell en Wyatt Russell, een verhaal gecreëerd dat fier overeind blijft staan in een wereld gedomineerd door kolossale wezens.

Trailer: Squid Game: The Challenge wordt net zo bizar en groots als de Netflix-serie
In navolging op een teaser van een paar weken geleden, heeft Netflix nu de volledige trailer onthuld van Squid Game: The Challenge, een spelshow gebaseerd op de iconische Koreaanse serie Squid Game.

In Squid Game: The Challenge strijden 456 kandidaten uit de hele wereld mee in (niet-dodelijke) competities die gebaseerd zijn op de uitdagingen uit de serie, maar ook een aantal nieuwe verzinsels.



NieuwsFilm

meest populair