Angst zorgde ervoor dat de erotische scène van Brad Pitt en Angelina Jolie flink werd aangepast

Angst zorgde ervoor dat de erotische scène van Brad Pitt en Angelina Jolie flink werd aangepast

Regisseur Doug Liman moest flink vechten voor zijn film en het 'pikante momentje'.

Jarenlang vormden Brad Pitt en Angelina Jolie een van de absolute powerkoppels in Hollywood. Hiervoor was Pitt met Jennifer Aniston. Regisseur Doug Liman moest rekening houden met de moeilijke verstandshouding tussen de drie acteurs voor zijn Mr. & Mrs. Smith.

Ondanks het feit dat Pitt een relatie had met Aniston op het moment dat hij Mr. & Mrs. Smith opnam, sprongen de vonken tussen hem en Jolie toch over. De twee spelen de hoofdrollen in de film en waren helemaal weg van elkaar. Dit zorgde voor een probleem.

Pikante scène
In de actiefilm zit namelijk een spannend momentje tussen Pitt en Jolie. Liman had hier wel een gesprek over met bekende filmproducent David Matalon. Laatstgenoemde wilde deze scène uit de film halen. De reden hiervoor? Matalon was bang voor alle boze Aniston-fans.

Aniston is nog steeds een grote naam in de filmwereld, maar toen Mr. & Mrs. Smith uitkwam was zij enorm populair vanwege Friends. Liman laat zich erover uit: "Ik had er een gesprek over met Dave. Ik wist wat ik voor ogen had met de seksscène. Het moest allemaal heel sexy worden met het muzieknummer 'Mondo Bongo' van Joe Strummer".

Beter niet
Matalon deelde die mening niet. Zo vervolgt Liman: "Dave zei toen: 'Ik maak me zorgen om alle Jennifer Aniston fans. Ik vrees dat zij Angelina Jolie zullen haten als deze scène te sexy is. Ze zullen dan zeggen: 'Oh, zie je wel, zo heeft ze Brad weten te verleiden!' Misschien kunnen we beter voor een ander nummer gaan?"



Uiteindelijk kreeg Liman toch zijn zin, omdat enkele vrouwen die die dag aanwezig waren op de filmset de regisseur kwamen steunen: "Zij maakten deel uit van het soundteam en hielpen mij Dave te overtuigen. Ik trok dus aan het langste eind".

NieuwsFilm

meest populair