Tommy Lee Jones en Jenna Ortega schitteren in spannende 'Finestkind' trailer

Tommy Lee Jones en Jenna Ortega schitteren in spannende 'Finestkind' trailer

De nieuwe trailer voor 'Finestkind' toont intense en spannende momenten van dit misdaaddrama.

De langverwachte trailer voor Finestkind is eindelijk uit. Het belooft een film vol krachtige optredens, intense momenten en een meeslepend script van regisseur Brian Helgeland (Payback) te worden. De film is een spannend misdaaddrama over een familie die verstrikt raakt in een gevaarlijk geldmakend complot.

Oudgediende Tommy Lee Jones (The Fugitive) speelt de vader van twee zonen, die elkaar weer ontmoeten tijdens een noodlottige zomer. Een boottocht met de geliefde vissersboot van hun vader verloopt desastreus, waarmee de ellende voor de broers pas echt start.

Indrukwekkende cast
De broers worden gedwongen een overeenkomst te sluiten met een gewelddadige misdaadbende uit Boston. Er moeten offers worden gebracht, en de banden tussen de broers, vrienden, geliefden, en een vader en zijn zoon worden tot de ultieme test gesteld.

Naast Tommy Lee Jones spelen Ben Foster (3:10 to Yuma) en Toby Wallace (Babyteeth) de rollen van broers. Ook zien we Wednesday-actrice Jenna Ortega een belangrijke rol spelen in de trailer. Grappig feitje: een eerdere versie van de film was bedoeld om Jake Gyllenhaal, Ansel Elgort en Zendaya de hoofdrollen te laten spelen.

Daarnaast zijn er rollen voor Cruz Cordova (The Lord of the Rings: The Rings of Power), Aaron Stanford (X-Men: The Last Stand), Scotty Tovar (Empire), Tim Daly (The Sopranos).

Release
Finestkind zal de bioscopen overslaan en direct op Paramount+ verschijnen. Of de film via een andere streamingsdienst beschikbaar komt in Nederland is nog onduidelijk op dit moment.



NieuwsFilm

meest populair