Disney onthult de trailer voor 'Quiz Lady': scoort erg goed op Rotten Tomatoes

Disney onthult de trailer voor 'Quiz Lady': scoort erg goed op Rotten Tomatoes

In deze doldwaze komedie beginnen de zussen aan een wilde zoektocht om aan geld te komen.

20th Century Studios heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor het sterk ontvangenQuiz Lady. De komedie krijgt van de filmcritici een dikke 81% score op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. Quiz Lady belooft een hilarische, hartverwarmende komedie met in de hoofdrollen Awkwafina, Sandra Oh, Jason Schwartzman en Will Ferrell.

In dit bizarre verhaal moeten een gespannen jonge vrouw, Anne (Akwafina), en haar zus, Jenny (Oh), samenwerken om de gokschulden van hun moeder te betalen. Wanneer de hond van Anne wordt ontvoerd, beginnen ze aan een wilde zoektocht door het hele land om aan geld te komen.

Aparte zussen
Het bijzondere duo in de film heeft compleet verschillende persoonlijkheden, waarbij Anne meer de gereserveerde huismus is die dagelijks naar de Quiz Show op tv kijkt. Terwijl Jenny meer een excentriekeling is die ondernemerskansen nastreeft. Wanneer ze in de problemen raken, bedenken ze een gekke oplossing waarbij ze Anne's kennis van trivia inzetten om het prijzengeld te winnen in de Quiz Show.

De hoofdrollen in Quiz Lady zijn voor rekening van Akwafina en Sandra Oh, die tegengestelde personages zullen spelen van hun eerdere rollen. Akwafina is vooral bekend vanwege haar komische en gevatte personages van Nora from Queens en Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings. Oh speelde juist meer serieuze rollen in Grey's Anatomy en Killing Eve.

Te bekijken
De komedie Quiz Lady is vanaf 3 november te zien op Disney+. Bekijk hieronder vast de maffe trailer.



NieuwsFilm

meest populair