De trailer voor 'Lisa Frankenstein' is nog absurder dan je al verwacht bij de titel

De trailer voor 'Lisa Frankenstein' is nog absurder dan je al verwacht bij de titel

Actrice Kathryn Newton speelt de hoofdrol in de Frankenstein-film van Zelda Williams.

Even geleden zagen we al een snelle korte teaser voor de film Lisa Frankenstein van schrijver/regisseur Zelda Williams, de dochter van wijlen Robin Williams. Nu hebben we via Focus Features de complete teaser trailer voor de opvallende film.

De horrorkomedie heeft een herkenbare jaren 80-sfeer en Ant-Man and the Wasp: Quantumania-actrice Kathryn Newton heeft de hoofdrol, samen met Cole Sprouse (Riverdale).

Lisa Frankenstein
Lisa Frankenstein volgt uiteraard de ingrediënten uit de roman Frankenstein van de Engelse schrijver Mary Shelley. Er komt een man tot leven, zeg maar het monster van Franken Stein.

Het monster van Lisa Frankenstein is een Victoriaans lijk dat ze tot leven wekt tijdens een onweersbui. Lisa ziet kansen en begint hem te herbouwen tot de man van haar dromen. De kapotte zonnebank in haar garage is haar gereedschap.

Valentijnsdag
De horror-romkom met aanvullende rollen van Carla Gugino (Watchmen, Hill House), Liza Soberano (Alone/Together), Joe Chrest (Stranger Things) en Henry Eikenberry (The Crowded Room) staat gepland voor 9 februari 2024.



NieuwsFilm

meest populair