Deze onheilspellende horrorfilm staat in een klap bovenaan de Netflix Top 10

Deze onheilspellende horrorfilm staat in een klap bovenaan de Netflix Top 10

Russell Crowe verovert de streamingdienst met de recente bioscoopfilm The Pope's Exorcist.

Enkele weken geleden verscheen de horrorfilm The Exorcist: Believer en deze werd erg zwak ontvangen. En dat maakt van The Pope's Exorcist misschien wel de beste duiveluitbanningsfilm van het jaar. De film knalt de Netflix Top 10 binnen op de eerste plaats.

De horrorfilm The Pope's Exorcist komt van regisseur Julius Avery (Overlord, Samaritan) en Netflix omschrijft de film, goed voor een bioscoopopbrengst van 77 miljoen dollar, met woorden als "onheispellend, griezelig" en "bovennatuurlijke horror".

Wisselend ontvangen
Met rollen voor Russell Crowe, Daniel Zovatto, Alex Essoe en Franco Nero werd de film wat wisselend ontvangen. De Tomatometer van Rotten Tomatoes staat op 48 procent en de IMDb komt tot een 6,1/10 na 9K stemmen.

"Russell Crowe is een perfecte castingkeuze. Hij neemt de rol serieus, maar snapt dat de film het niet is waardoor hij er wel wat lol mee kan hebben. De acteur heeft ook als zanger en gitarist op het podium gestaan en die rockster-vibe past mooi bij deze bad boy van het Vaticaan," concludeert Terence Shea in zijn recensie met drie van de vijf sterren.

Nu op Netflix
Wil je The Pope's Exorcist graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: De hoofdexorcist van het Vaticaan ontdekt een ongekend kwaad wanneer hij een bezeten jongen onderzoekt die in een oude Spaanse abdij woont.

NieuwsFilm

meest populair