Aquaman-fans zijn behoorlijk boos na dit teleurstellende nieuws: "totaal respectloos"

Aquaman-fans zijn behoorlijk boos na dit teleurstellende nieuws: "totaal respectloos"

Geen Ben Affleck als Batman terwijl hij wel scènes heeft opgenomen voor de blockbuster.

Aquaman and the Lost Kingdom komt over twee maanden uit, maar niet iedereen zit hierop te wachten. Nog niet zo heel lang geleden kwam de blockbuster onder vuur te liggen vanwege de teleurstellende eerste beelden en nu is er wederom kritiek.

De reden hiervoor? Tijdens een recent interview liet regisseur James Wan weten dat Ben Afflecks Bruce Wayne/Batman hoogstwaarschijnlijk niet in de blockbuster te zien zal zijn. De nodige fans hopen dat het er alsnog van komt, maar Wans onderstaande reactie klinkt niet erg veelbelovend.

Slecht nieuws
Het is bekend dat Affleck meerdere scènes heeft opgenomen voor de film, maar deze zullen naar alle waarschijnlijkheid niet in de film zitten. Zo antwoordt Wan wanneer hem wordt gevraagd of Affleck in het Aquaman-vervolg zit: "Ik denk van niet".

"Alles wat ik kan zeggen is dat we deze scènes enkel en alleen hadden opgenomen voor het geval dat onze film voor 'The Flash' uit zou komen en we iets 'uit te leggen' hadden. Dit is nu dus niet meer nodig".

Boos
Dit wordt de regisseur niet echt in dank afgenomen. Verschillende filmfanaten laten zich hier op sociale media nu over uit en delen hun ongezouten mening. Bekijk een handjevol reacties hieronder.











NieuwsFilm

meest populair