Deze provocerende Netflix Original houdt kijkers aan de buis gekluisterd

Deze provocerende Netflix Original houdt kijkers aan de buis gekluisterd

De dramafilm Pain Hustlers heeft grote namen, maar wordt wat matig ontvangen.

Met grote namen en de regisseur van meerdere Harry Potter-films bestormt het misdaaddrama Pain Hustlers nu de Netflix-film. De film komt binnen op de derde plaats, vlak achter The Pope's Exorcist en Old Dads.

Pain Hustlers komt van regisseur David Yates, bekend van onder andere The Legend of Tarzan, vier laatste Harry Potter-films en de drie Fantastic Beasts-films. Netflix omschrijft de sterrenfilm met Emily Blunt, Chris Evans en Catherine O'Hara als "provocerend" en "offbeat".

Wisselend ontvangen
Op Rotten Tomatoes staat de Tomatometer op een erg wankele 22 procent na 77 recensies. De IMDb noteert voorlopig een betere 6,2/10. De critics consensus op Rotten Tomatoes luidt als volgt:

"Pain Hustlers heeft een aantal geweldige acteurs en een waardevol uitgangspunt, maar een matte uitvoering vernietigt deze dramatische kijk op de opioïde-epidemie."

Nu op Netflix
Wil je de film graag even meepakken, dan vind je Pain Hustlers nu hier op Netflix.


De synopsis: Een blutte maar ambitieuze alleenstaande moeder krijgt een kans in de farmaceutische verkoop. Hoe ver zal ze gaan om van een krachtige nieuwe pijnstiller een succes te maken?

NieuwsFilm

meest populair