Leonardo DiCaprio moest zijn kont verstevigen voor brute scène in zijn nieuwste film

Leonardo DiCaprio moest zijn kont verstevigen voor brute scène in zijn nieuwste film

In 'Killers of the Flower Moon' kreeg DiCaprio hulp voor zijn achterste om het te kunnen volhouden.

Leonardo DiCaprio (The Wolf of Wall Street) staat alom bekend vanwege zijn toewijding aan zijn rollen. Hij haalde onlangs de krantenkoppen vanwege een nogal ongebruikelijke onderdeel van zijn voorbereiding. In zijn nieuwste film Killers of the Flower Moon droeg hij namelijk kontkussentjes, en dat was niet voor uiterlijk vertoon..

Het draait allemaal om Ernest Brukhart (DiCaprio), die de neef is van William Hale, een meedogenloze rancher gespeeld door Robert De Niro (Heat). Hun relatie neemt een schokkende wending in een van de memorabelste scènes van de film.

De pijnlijke scène
Wanneer Buckhart faalt in Hales plan om de oliereserves op Osage-land te beheersen, leidt dit tot een woedende reactie van zijn oom. Wat volgt is een brute billenkoek scéne, die verrassend echt aanvoelt.

De intensiteit van de scène was zodanig dat zelfs met wat bescherming, velen op de set met afschuw toekeken. Cameraman Rodrigo Prieto vertelde dat de scène verschillende keren over moest. Er zat wat vulling aan de achterkant, maar je kon zien dat De Niro hem echt raakte.

DiCaprio's toewijding
Dat DiCaprio bereid is om tot het uiterste te gaan voor zijn personage is niets nieuws. Tijdens de opnames van The Revenant besloot hij om daadwerkelijk rauwe bizonlever te eten, i.p.v. een nepvariant van proteïnerepen. Deze toewijding hielp hem uiteindelijk aan de langverwachte Oscar-overwinning.

NieuwsFilm

meest populair