Regisseur 'Deadpool 3' heeft goed nieuws voor de fans van 'Logan'

Regisseur 'Deadpool 3' heeft goed nieuws voor de fans van 'Logan'

Geen zorgen, de geliefde laatste 'Wolverine' film wordt niet genegeerd.

Miljoenen filmfans kijken uit naar Deadpool 3. Dit komt niet zo zeer door Ryan Reynolds, maar Hugh Jackman, die terugkeert als de geliefde Wolverine. Toch zorgde dit voor de nodige gefronste wenkbrauwen.

Jackman was voor een laatste keer te zien als de superheld in de sterk onthaalde Logan, maar hierin lijkt hij op het einde toch te sneuvelen. Ondanks het feit dat zijn fans blij zijn dat hij terugkeert, vinden sommigen het jammer dat het einde van Logan niet echt 'gerespecteerd' wordt.

Geen zorgen
Logan-regisseur James Mangold probeerde vorig jaar de boel nog een beetje te sussen door te zeggen dat dit geen invloed heeft op zijn blockbuster. Nu laat weer filmmaker Shawn Levy zich erover uit.

Hij maakt Deadpool 3 en zegt hier nu het volgende over: "Ik kan niet wachten op 'Deadpool 3', omdat ik dan eindelijk het ene na het andere interview kan geven met Ryan waarin we het kunnen hebben over onze liefde voor 'Logan'".

Respect
Levy vervolgt: "'Logan' is fantastisch, ik hou echt van die film. In onze film wordt dit verhaal dan ook niet vergeten of genegeerd. We hebben veel respect voor de blockbuster, hoe deze in elkaar is gezet en het hele verhaal".



NieuwsFilm

meest populair