Er komt iets vreemds aan voor het 'Ghostbusters: Afterlife'-vervolg

Er komt iets vreemds aan voor het 'Ghostbusters: Afterlife'-vervolg

Krijgen we nu dan eindelijk meer te zien van het langverwachte vervolg [i]Firehouse[/i]?

Er is iets mysterieus aan de hand voor het vervolg op Ghostbusters: Afterlife. Op Twitter valt te lezen dat er iets 'vreemds' aankomt voor het vijfde vervolg op Ghostbusters...

Geen enkele film uit de geliefde Ghostbusters-franchise kon tippen aan de eerste, maar toch kwam Ghostbusters: Afterlife volgens fans aardig in de buurt. Een vervolg kon dan niet uitblijven natuurlijk.

Uitgesteld
Nu weten we dat er door de stakingen in Hollywood flink wat vertraging is opgelopen bij de release van het nieuwe deel. We moeten nog even geduld hebben voordat we het project van Sony kunnen bewonderen.

Eigenlijk zou Ghostbusters: Firehouse (hoe het vervolg naar verluidt zal heten) dit jaar met kerst al uitkomen. Helaas is dat nu verschoven naar Pasen van 2024: 29 maart.

'Iets vreemds'
Gelukkig kunnen we wel voorzichtig uitkijken naar Ghostbusters: Firehouse, want online wordt er nu iets mysterieus gedeeld. "Something strange is coming soon", valt te lezen bij de post ter ere van Halloween.



Wat dat precies inhoudt, is niet bekend. Dat wordt wéér afwachten. Wel kunnen we gewoon weer alle hoofdrolspelers van Afterlife terug verwachten, want Paul Rudd en Finn Wolfhard zullen wederom op spoken jagen in het vervolg.

NieuwsFilm

meest populair