Deze zwoele fanpleaser krijgt Netflix in zijn greep

Deze zwoele fanpleaser krijgt Netflix in zijn greep

De doorbraakfilm Step Up van Channing Tatum grijpt een plekje in de Netflix Top 10.

Na rollen in onder meer Coach Carter en War of the Worlds maakte de wereld in Step Up pas echt kennis met acteur Channing Tatum, inclusief een wasbord en slimme danspasjes. De film is nu de Netflix Top 10 aan het veroveren.

Step Up werd geregisseerd door Anne Fletcher (The Proposal, Hocus Pocus 2) en Netflix omschrijft de romantische dramafilm met woorden als "inspirerend" en "ontroerend". Naast Channing zie je acteurs als Jenna Dewan, Mario, Drew Sidora, Damaine Radcliff en Rachel Griffiths.

Zeer wisselend ontvangen
Critici waren niet enthousiast over de film, zoals blijkt uit de Tomatometer-score van 21 procent op basis van 108 recensies. Het publiek smult echter van Step Up. De publieksscore op Rotten Tomatoes staat op 83 procent.

FilmTotaal-recensent Kaj van Zoelen was zelf bikkelhard en gaf één ster voor de moeite: "Een clichématige tienerdansfilm met een belachelijke plot, slechte dialogen en slecht acteerwerk."

Nu op Netflix
Wil je Step Up graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Tyler en Nora ontmoeten elkaar op de Maryland School of Arts: hij voert er een werkstraf uit en zij volgt er dansles. Tyler blijkt ook wat moves in huis te hebben.

NieuwsFilm

meest populair