Netflix gaat de meest verslaafde kijkers binnenkort belonen

Netflix gaat de meest verslaafde kijkers binnenkort belonen

Kijk drie afleveringen met reclames en krijg dan de vierde cadeau.

Hoewel er vandaag de dag behoorlijk wat streamingdiensten zijn, is Netflix nog steeds de nummer een. Dit willen ze blijven ook, waardoor ze nu weer met een opmerkelijke zet komen. De streaminggigant gaat de meest verslaafde kijkers nu 'belonen'.

Je hebt de mogelijkheid om tussen meerdere abonnementen te kiezen op de streamingdienst. Eentje hiervan, de goedkoopste, is echter met reclames. Eergisteren kwam een rapport uit waarin staat dat 15 miljoen mensen voor dit abonnement gaan en dat wil Netflix nu vieren.

Beloning
Netflix gaat namelijk de kijkers die series 'binge-watchen' belonen. Als je drie afleveringen van een serie hebt gekeken zal de vierde aflevering geen reclames bevatten. De Netflix-president van Advertising, Amy Reinhard, liet zich erover uit.

"In 2024 zijn we van plan de kijkers die gebruik maken van het abonnement met reclames te belonen. Als ze drie afleveringen kijken achterelkaar dan zal de vierde zonder enige reclames zijn".

Groei
Reinhard vervolgt: "Een jaar geleden begonnen we met reclames op Netflix. We hebben al iets heel moois opgebouwd, zonder uit het oog te verliezen dat we entertainment leveren. Het feit dat we nu al op 15 miljoen abonnees zitten is een goed teken".



"Hier willen we nu op doorbouwen. Ons doel is om het groter en beter te maken. We willen met de reclames onze abonnees helpen om niet te missen series en films aan te raden die je anders misschien over het hoofd zou kunnen zien".

NieuwsFilm

meest populair