Halloween 2024 wordt nog enger met de komst van 'Terrifier 3' in de bioscoop

Halloween 2024 wordt nog enger met de komst van 'Terrifier 3' in de bioscoop

Het wordt weer griezelen komende Halloween met Art the Clown.

Een week geleden werd bekend dat Terrifier 3 zich zal afspelen tijdens kerst, maar we hoeven niet tot kerstmis 2024 te wachten voor het horror-vervolg. Het derde deel zal voor Halloween volgend jaar in de bioscoop verschijnen.

Regisseur Damien Leone bevestigde via Bloody Disgusting dat Terrifier 3 vanaf 25 oktober 2024 in de Noord-Amerikaanse bioscopen te zien zal zijn.

Dikke hit
Terrifier 2 was een onverwachte hit, de film bracht met een microbudget van $250.000 maar liefst $15,4 miljoen op. Op streaming platforms werd de film vervolgens een cultfenomeen. De film bracht meer dan 60 keer zijn budget op en werd een grote hit op social media.

Terrifier 2 kreeg een cultstatus door zijn doodenge scènes en extreem bloederige momenten. Het succes kwam dan ook als een grote verrassing en een aankondiging voor een derde deel volgde snel.

Grens verleggen
"Terrifier 2's opmerkelijke succes werd gedreven door de honger van horror-fans naar nieuwe horror-iconen zoals Art the Clown, maar ook door de opmerkelijke bioscooprelease en marketing campagne," schrijft Leone in een statement waarin hij de releasedatum van deel 3 bevestigt. "In een bioscooplandschap waarin weinig risico's worden genomen, zal ik de grens blijven verleggen in Terrifier 3, ik kan niet wachten tot jullie zien wat er met Art the Clown gaat gebeuren."



Eerder deze week werd er ook al een poster onthuld voor deel 3 waarop de moordlustige Art the Clown te zien is met een kerstmuts en een bijl, en het hoofd van de kerstman hangt aan zijn nek. We kunnen dan ook zowel met Halloween als Kerstmis gaan griezelen met Terrifier 3.

NieuwsFilm

meest populair