De grote fantasyfilm 'Damsel' met Millie Bobby Brown en een draak krijgt eerste poster van Netflix

De grote fantasyfilm 'Damsel' met Millie Bobby Brown en een draak krijgt eerste poster van Netflix

Millie Bobby Brown uit Stranger Things en Enola Holmes krijgt nu een zwaard.

Een van de grotere Netflix Originals die de streamer in ontwikkeling heeft heet Damsel. De regie ligt in handen van Juan Carlos Fresnadillo (28 Weeks Later) en hij mocht werken met heel wat opvallende namen.

De hoofdrol is voor Stranger Things en Enola Holmes-actrice Millie Bobby Brown. Andere rollen komen van Robin Wright, Angela Basset, Ray Winstone, Nick Robinson, Brooke Carter en Shohreh Aghdashloo.

Vuurspuwende draak
Brown speelt het personage Princess Elodie, een jonkvrouw (damsel) die ermee instemt om met een knappe prins te trouwen. Maar ze ontdekt dat het allemaal een valstrik is. Ze wordt samen met een vuurspuwende draak in een grot gegooid en moet op haar verstand en kracht vertrouwen om te overleven.

Damsel is gemaakt voor een productiebudget van 60 tot 70 miljoen dollar en de opnames liepen van februari 2022 tot juli 2022, maar we wachten nog altijd op de release.

2024
Oorsponkelijk stond de film gepland voor 13 oktober dit jaar, maar de stakingen in Hollywood hebben de film vertraagd. Nu meldt Netflix op het eerste affiche dat de film ergens in 2024 uitkomt. Netflix belooft: "Dit is GEEN sprookje".


Op bovenstaande poster zien we Browns personage in haar grot met de schaduw van de vuurspuwende draak op de rotsen. De trailer verschijnt snel, namelijk aankomende zaterdag.

NieuwsFilm

meest populair