Marvel Studios-baas Kevin Feige reageert op terugkeer Robert Downey Jr. in het Marvel Cinematic Universe

Marvel Studios-baas Kevin Feige reageert op terugkeer Robert Downey Jr. in het Marvel Cinematic Universe

Keert de geliefde Tony Stark/Iron Man nu wel of niet terug voor meer avonturen?

Er doen alsmaar meer geruchten de ronde dat Robert Downey Jr. terugkeert voor extra Marvel-avonturen. De grote vraag is nu, klopt dit überhaupt wel? Niemand minder dan de grote Marvel-baas, Kevin Feige, laat nu van zich horen.

De laatste paar weken kwamen er al de nodige artikelen langs op FilmTotaal over Downey's eventuele terugkeer. Er wordt gezegd dat hij mogelijk een schurk wordt, of dat alle zes originele Avengers terugkeren, waaronder eveneens de gesneuvelde Black Widow van Scarlett Johansson.

Reactie
Feige laat zich er kort maar krachtig over uit. Zo zegt hij: "We hebben er nog geen gesprekken over gevoerd en dat is de waarheid. Wat ik jullie wel kan zeggen is dat we werken aan een project met Scarlett".

"Wat betreft Robert, ik hou echt van hem. Hij is familie. Of hij terugkeert, dat moeten we nog zien". Ondanks het feit dat hij niet ja of nee zegt, is het merkwaardig dat Feige de mogelijkheid niet volledig uitsluit, wat suggereert dat het een serieuze optie is.

Johansson
Johansson liet zich afgelopen juni nog uit over haar mysterieuze nieuwe samenwerking met Marvel. Destijds zei zij nog het volgende: "Het komt er zeker nog van ja. Op dit moment werken we er niet aan vanwege de staking, maar zodra dit voorbij is zullen we de draad weer oppakken".



NieuwsFilm

meest populair