Nieuwe Marvel-serie nog in 2023 te zien, 'Ferry: de serie' door het dak, en vette trailer 'Reacher' seizoen 2

Nieuwe Marvel-serie nog in 2023 te zien, 'Ferry: de serie' door het dak, en vette trailer 'Reacher' seizoen 2

Groot fan van alles wat met series te maken heeft? Neem dan eens een kijkje op SerieTotaal.

Onze eigen Ferry: de serie weet bijzonder goed te scoren op Netflix, terwijl eindelijk de nieuwe trailer van Reacher seizoen 2 door Prime Video is gedeeld. Dat, en meer, kwam de laatste tijd langs op SerieTotaal.

Hieronder kan je een overzicht vinden van de meest wetenswaardige nieuwtjes van de afgelopen dagen.

Na Loki krijgen we in 2023 nog een Marvel-serie op Disney+
Het afgelopen jaar zijn heel veel verschijningsdatums in gevaar gekomen door de stakingen. Zo waren fans ook bang voor de animatieserie What If...? van Marvel. Komt de serie dit jaar nog uit of moeten fans nóg langer wachten?

Gelukkig hebben fans niets te vrezen, want Marvel kan zich aan hun belofte houden. De serie What If...? zal dus in december 2023 terugkomen voor een tweede seizoen over alternatieve tijdlijnen in het MCU.

Netflix wordt direct compleet overgenomen door deze nieuwe en zwaar verslavende misdaadserie
Ferry: de serie scoort uitstekend in haar eerste dagen op Netflix. De serie is nog maar net te streamen of zij is gelijk de best bekeken serie op de streamingdienst.

De serie over crimineel Ferry Bouman is een prequel van de serie Undercover, waar we drie seizoenen lang van hebben kunnen genieten. Eerder kwam er al een film over Ferry Bouman en die wordt nu dus opgevolgd door deze spannende serie.

Eindelijk: vette trailer Reacher seizoen 2 vrijgegeven door Prime Video
De eerste officiële trailer voor het nieuwe seizoen van Reacher is zojuist vrijgegeven door Prime Video. Later dit jaar zal de populaire serie terugkeren naar het platform voor een tweede seizoen.

In de trailer wordt er een voorproefje gegeven van Alan Ritchsons rol als de titulaire Jack Reacher, ditmaal met een nieuwe uitdaging.



NieuwsFilm

meest populair