Deze 3 gloednieuwe series domineren Netflix compleet

Deze 3 gloednieuwe series domineren Netflix compleet

Ferry is terug, een gruwelijke moordzaak met een twist, en een prachtig eerbetoon aan onze natuur.

Netflix staat met dank aan deze 3 nieuwe series in vuur en vlam. De recensenten van SerieTotaal laten je weten waarom je ze echt niet mag missen.

Ferry: De Serie | Netflix
Deze serie van eigen bodem breidt de (onder)wereld van Ferry Bouman verder uit en biedt precies wat we willen zien van een lekkere misdaadserie. Recensent Pascale van Wijk zag hoe het plot goed was doordacht om de serie spannend te houden tot het einde.

Ze beloonde de serie met 4 sterren, en deelde: "Als je de film hebt gezien, weet je eigenlijk precies wat je met 'Ferry: De Serie' te wachten staat: scènes vol actie, geweld en gevloek, humor op de juiste momenten en hier en daar wat liefdesperikelen van Ferry en Danielle. Eigenlijk dus de film, maar dan acht afleveringen lang."

Lees de rest van de recensie.

Till Murder Do Us Part: Soering vs. Haysom | Netflix
Een gruwelijke moordzaak uit de jaren tachtig en het tergende juridische proces dat volgde vormt het uitgangspunt van deze driedelige truecrimeserie. Volgens Gabriël van Eekelen moet je het doen voor de razend spannende derde aflevering, waar alle geheimen op tafel komen.

Hij gaf de truecrimeserie 4 sterren, en vond: "De makers weten zich enigszins aan het Netflix-stramien te kunnen onttrekken. Vanaf aflevering drie maakt het niet zoveel meer uit dat je dergelijke truecrimeseries al tientallen keren voorbij hebt zien komen. Deze zaak is retespannend en de opbouw en montage zodanig uitgevoerd dat je wil blijven kijken."

Lees de rest van de recensie.

Life on Our Planet | Netflix
In deze fascinerende natuurdocumentaire leidt de stem van Morgan Freeman ons langs de evolutie van het leven op onze aardkloot. Geproduceerd door Steven Spielberg levert het een prachtplaatje, die waarachtig probeert te laten zien hoe onder onze voorlopers het recht van de sterkste eerst werkte.

Naomi Klees gaf de documentaireserie 4 sterren, en beargumenteerde: "Om een zo accuraat mogelijk beeld te geven van onze voorlopers, gaan de makers voor waarheid en detail. Op de aftiteling wordt dan ook een enorme kudde biologen en wetenschappers opgesomd, die zich onvermoeid over de feiten heeft gebogen. Prachtig samengebracht, een respectvol eerbetoon aan de natuur."

Lees de rest van de recensie.

NieuwsFilm

meest populair