Deze meeslepende oorlogsfilm op Netflix wordt sterk bekeken

Deze meeslepende oorlogsfilm op Netflix wordt sterk bekeken

De film 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi vliegt de Netflix Top 10 binnen.

Michael Bay regisseerde heel wat uiteenlopende films. Van 2007 tot en met 2017 was hij vooral bezig met vijf Transformers-films. In 2016 verscheen echter een compleet andere film van de actie-regisseur: 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi. De film komt binnen op plaats negen van de Netflix Top 10.

13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi stond al vaker op Netflix en de streamingdienst omschrijft de film met woorden als "explosief" en "meeslepend". Je ziet rollen voor acteurs als Pablo Schreiber, John Krasinski en James Badge Dale.

Wisselend ontvangen
13 Hours werd onder de critici niet echt goed ontvangen, gezien de 51 procent op de Tomatometer. Het publiek is duidelijk enthousiaster met een publieksscore van 82 procent op Rotten Tomatoes en een 7,3/10 op de IMDb na ruim 150K stemmen.

"Echt spannend of spectaculair wordt het niet, maar de speelduur van bijna tweeënhalf uur is desondanks nauwelijks te merken. Toch is de kans groot dat je het allemaal al eens eerder en beter hebt gezien," aldus Thierry Verhoeven in de zijn recensie met 2,5 ster.

Nu op Netflix
Wil je 13 Hours graag (nog) een keer zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Een elite beveiligingsteam probeert het personeel te bevrijden uit het Amerikaanse consulaat in Benghazi, Libië, dat door gewapende terroristen wordt aangevallen.

NieuwsFilm

meest populair