Eerste poster 'Code 8 Part II', het vervolg op de verrassende scifi-film uit 2019

Eerste poster 'Code 8 Part II', het vervolg op de verrassende scifi-film uit 2019

Na zo'n vijf jaar krijgt de scifi-film Code 8 een vervolg op Netflix.

In 2019 verscheen de scifi-film Code 8. In eerste instantie kreeg de film weinig aandacht, maar op Netflix groeide deze uit tot een succes. Zoals wel vaker staat Netflix dan open om daaraan een vervolg te geven.

Volgend jaar zet de streamer dit vervolg online, en de titel is Code 8: Part II. De regie ligt in handen van Jeff Chan die ook het origineel regisseerde.

Code 8
In Code 8 hebben de neven Robbie Amell (The Babysitter) en Stephen Amell (Arrow) de voornaamste hoofdrollen. De film is gebaseerd op een korte film uit 2016.

De scifi-film laat een wereld zien waarin vier procent van de bevolking superkrachten heeft. Populair zijn ze niet aangezien ze in armoede leven en worden bewaakt door de overheid. De onderwereld is voor velen een reddingsboei.

Part II
Netflix zet in 2024 het tweede deel online en nu kun je hieronder de eerste poster bekijken. De trailer volgt waarschijnlijk morgen.


De ontvangst van de eerste film was netjes met 81 procent op Rotten Tomatoes na 21 recensies. Het publiek was iets minder enthousiast gezien de 6,1/10 op de IMDb na overigens een flink aantal stemmen: zo'n 43K.

NieuwsFilm

meest populair