Keira Knightley over haar trotste 'Pirates of the Caribbean'-scène: "iedereen kon mijn ondergoed zien"

Keira Knightley over haar trotste 'Pirates of the Caribbean'-scène: "iedereen kon mijn ondergoed zien"

Het was geen makkelijke opname, maar de actrice is blij dat ze het durfde te doen.

Als je de titel Pirates of the Caribbean hoort, denk je waarschijnlijk meteen aan Johnny Depp als Jack Sparrow. Keira Knightley was echter ook in de nodige films te zien. Een scène was lastig om op te nemen, maar de actrice is er wel trots op.

De eerste Pirates-film, genaamd The Curse of the Black Pearl, verscheen alweer in 2003. Hierin is de actrice te zien als Elizabeth Swann, de dochter van de gouverneur. In eerste instantie is zij een behoorlijk deftige dame, maar zij wordt zelfs ook steeds ruiger.

Scene
Een keerpunt voor haar personage is wanneer ze op de plank van het schip moet gaan staan en het water in moet springen. Ondanks het feit dat het geen makkelijke scène was om deze op te nemen, aangezien ze maar liefst twee dagen nodig hadden om de perfecte opname vast te leggen, vond Knightley het wel een hele ervaring.

"Ik heb daar twee dagen moeten staan. Dacht je echt dat ik er niet van zou af springen? Ik heb het zelfs gedaan in de lange jurk die ik droeg. Ik vond het wel super eng. Ik schreeuwde echt de longen uit mijn lijf".

Ondergoed
Knightley vervolgt: "Het enige 'interessante' aspect was dat zodra ik het water raakte de jurk volledig over mijn hoofd kwam te zitten, waardoor iedereen mijn ondergoed zag. Ik kwam volgens mij echt heel 'girly' over, maar ik was wel trots op mezelf dat ik dit durfde te doen".



NieuwsFilm

meest populair