De X-Men komen "mogelijk snel" naar het Marvel Cinematic Universe

De X-Men komen "mogelijk snel" naar het Marvel Cinematic Universe

De grote Marvel-baas, Kevin Feige, laat zich er tijdens een interview over uit.

We weten al een tijdje dat Hugh Jackman terugkeert als Wolverine in Deadpool 3. Toch is hij misschien niet de enige X-Men die over niet al te lang zal opduiken in het MCU. Volgens de grote baas Kevin Feige kunnen binnenkort al meer superhelden uit dit universum volgen.

Disney kocht nog niet zo heel lang geleden 20th Century Fox over, waardoor de X-Men rechten nu in de handen zijn van Marvel studios. Fans waren meteen door het dolle heen, aangezien dit enorm veel mogelijkheden biedt.

Wel of niet
Toch hebben we nog geen bevestiging gekregen van een X-Men film of een mogelijke cross-over met de Avengers. Dit lijkt echter een kwestie van tijd. Voordat Feige de CEO van Marvel werd, werkte hij als producer aan de nodige X-Men-films.

Feige heeft zelf dus ook al een geschiedenis met de X-Men en wil deze maar wat graag in beeld brengen, maar wil dit wel op een goede manier doen. In Ms. Marvel komen we erachter dat Kamala Khan geen Inhuman is, maar juist een Mutant, zoals de X-Men. Dit is volgens Feige pas het begin.

Reactie
Zo zegt Feige: "Het is iets waar ik gigantisch naar uitkijk. De X-Men wereld beschikt over enorm veel interessante en sterke personages. Volgend jaar verschijnt sowieso al de animatieserie, die er heel goed uitziet".


"Ik heb recentelijk de laatste afleveringen gezien en dit zijn echt de X-Men zoals je ze wil zien en voorstelt. En in de live-action krijgen mensen ook het nodige te zien... Wie weet komt het er snel van!"

NieuwsFilm

meest populair