Warner Bros. verbrandt de Looney Tunes-film 'Coyote vs Acme' met John Cena, die al compleet is afgerond

Warner Bros. verbrandt de Looney Tunes-film 'Coyote vs Acme' met John Cena, die al compleet is afgerond

Het gebeurde al met de serie 'Batgirl' en nu volgt ook 'Coyote vs Acme'.

Minder leuk nieuws voor alle John Cena en Looney Tunes-fans. De spierbundel heeft namelijk zijn nieuwste project, Coyote vs Acme, al volledig afgerond, maar deze zullen we nooit te zien krijgen.

Het gaat hier om een soortgelijke situatie als met Batgirl. Deze serie van Warner Bros. werd ook volledig geschrapt, ondanks het feit dat deze bijna al helemaal was afgerond. Financieel gezien was het alsnog aantrekkelijker om de film op de plank te laten liggen.

Teleurstellend
Had de studio Batgirl uitgebracht, dan zouden nog eens vele miljoenen uitgegeven moeten worden aan promotiekosten. Qua boekhouding en belastingafschrijvingen was deze beslissing voor Warner Bros voordeliger, zo beweren ingewijden.

Hetzelfde gebeurt nu dus ook met Coyote vs Acme. Toch zorgt ook dit weer voor ophef. Warner Bros. beloofde dat ze niet weer projecten op een soortgelijke manier zouden annuleren, maar dat is nu dus toch weer het geval.

Reacties
Het schijnt dat de film 70 miljoen dollar heeft gekost, maar door deze nu in de prullenmand te gooien krijgen ze als het ware 30 miljoen dollar terug.



Een woordvoerder van de studio zegt het volgende: "Warner Bros. Pictures Animation heeft hun zinnen gezet op grote bioscoopreleases, en daar past 'Coyote vs. Acme' helaas niet bij. Het was een zeer lastige beslissing".

Teleurstelling
De regisseur van de film, Dave Green (o.a. bekend van Earth to Echo en Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows), is er zelf kapot van. Hij deelde het onderstaande bericht op sociale media.



NieuwsFilm

meest populair