Eerste reacties 'The Iron Claw': "de beste A24-film tot op heden"

Eerste reacties 'The Iron Claw': "de beste A24-film tot op heden"

Zac Efron lijkt telkens meer een echte serieuze acteur te worden.

Precies een maand geleden kwam er nog een artikel langs op FilmTotaal over The Iron Claw, de nieuwe A24-film, waarin de hoofdrol is weggelegd voor Zac Efron. Toen kregen we nog de eerste beelden te zien. Deze keer gaat het weer op de eerste reacties.

Efron brak door met High School Musical, maar de laatste jaren kiest hij steeds interessante projecten uit. Zo wist hij hoge ogen te gooien in The Greatest Showman en kroop voor Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile zelfs in de huid van Ted Bundy. In The Iron Claw speelt hij weer de ultra gespierde Kevin Von Erich.

Verhaal
De film werd gemaakt door Sean Durkin, o.a. bekend van de sterk onthaalde The Nest. Hij schreef tevens het script, dat gaat over de familie Von Erich, een dynastie van professionele worstelaars die geschiedenis schreven aan het begin van de jaren '80.

De trailer zag er al goed uit, maar nu geven de allereerste recensies ook aan dat het een zeer goede film is. Bekijk een handjevol reacties hieronder.











Zien
Interesse in The Iron Claw? Deze zal normaal gesproken eind december in de bioscopen te zien zijn. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de onderstaande trailer.



NieuwsFilm

meest populair