Fantasyfilm 'Damsel' met een draak en Millie Bobby Brown krijgt vurige trailer

Fantasyfilm 'Damsel' met een draak en Millie Bobby Brown krijgt vurige trailer

Na onder meer Stranger Things en Enola Holmes zien we Millie Bobby Brown nu in een grote fantasyfilm.

Eerder deze week zagen we al een eerste poster voor de grote Netflix-blockbuster Damsel en nu hebben we de teaser trailer die werd vrijgegeven tijdens Geeked Week van Netflix.

In de beelden zien we hoe Stranger Things en Enola Holmes-actrice Millie Bobby Brown een jonkvrouw speelt die in een grot wordt gegooid waar een vuurspuwende draak zijn thuis heeft.

Damsel
In Damsel dacht Princess Elodie te trouwen met een knappe prins, maar wordt dus voor de gek gehouden om de eeuwige traditie in stand te houden. Ze is namelijk niet de eerste jonge vrouw die in de situatie belandt.

Andere rollen in de film van regisseur Juan Carlos Fresnadillo (28 Weeks Later) komen van onder meer Robin Wright, Angela Basset, Ray Winstone, Nick Robinson, Brooke Carter en Shohreh Aghdashloo.

Teaser trailer
Netflix zet de film, met een productiebudget van 60 tot 70 miljoen dollar, ergens in 2024 online en hieronder zie je de eerste teaser trailer die nog niet zo heel veel prijs geeft. Wel wordt duidelijk dat de film flink wat fantasy bevat en lichtelijk aandoet als een stevig sprookje.



NieuwsFilm

meest populair