Ryan Reynolds onthult Dogpool uit 'Deadpool' met hilarische foto

Ryan Reynolds onthult Dogpool uit 'Deadpool' met hilarische foto

De gemuteerde Marvel-hond Dogpool maakt in de comics deel uit van de Deadpool Corps.

Aankomend jaar zouden er eigenlijk drie films in het Marvel Cinematic Universe verschijnen, maar de franchise is recent compleet overhoop gegooid. Het gevolg is dat alleen Deadpool 3 de bioscopen bestormt.

In die film keert Ryan Reynolds uiteraard terug als Wade Wilson / Deadpool en hij zal het minimaal opnemen met Hugh Jackmans Logan / Wolverine, om daarna ongetwijfeld af te rekenen met een bekende Marvel-schurk.

Gek figuur: Dogpool
Het lijkt bijna een zoveelste grap van Reynolds, maar het is niet ondenkbaar dat we Dogpool daadwerkelijk in Deadpool 3 krijgen te zien. Deze hond is gemuteerd na gruwelijke experimenten en maakt in de comics deel uit van het zogenaamde Deadpool Corps.

In de comics overleeft ze de experimenten door een kracht waardoor ze herstelt en ze wordt in eerste instantie "Deadpool the Daredevil Dog" in een circus. Daarna wordt ze vriendjes met Deadpool.

Eerste foto
"Is Dogpool de dag gered? Waarschijnlijk niet in de Gremlin-hel, maar ze veroorzaakt momenteel nachtmerries op de Disney-pluche merchandise-afdeling. Te zien in de film, zomer 2024," aldus Reynolds.


Deadpool 3 van regisseur Shawn Levy (The Adam Project, Free Guy, Real Steel) staat gepland voor 26 juli 2023.

NieuwsFilm

meest populair