De scifi-thriller 'Code 8: Part II' krijgt van Netflix een grootse eerste trailer!

De scifi-thriller 'Code 8: Part II' krijgt van Netflix een grootse eerste trailer!

De bekende broers Robbie en Stephen Amell zijn terug voor het vervolg op de hitfilm 'Code 8'.

Netflix heeft een eerste teaser gedeeld voor Code 8: Part II. In dit vervolg op de succesvolle scifi-thriller uit 2019 nemen de bekende broers Robbie (The Babysitter) en Stephen Amell (Arrow) het op tegen een corrupte politieagent.

Code 8 heeft zijn roots in een gelijknamige kortfilm uit 2016 en groeide uit tot een groot succes op Netflix, waarop hij een behoorlijke tijd de lijst van best bekeken films domineerde. Ook de recensies waren overwegend positief.

Vervolg
Het is dan ook niet vreemd dat Netflix stond te springen om een tweede deel. Daarin wordt het verhaal van de eerste film opgepakt. In de dystopische wereld van Code 8 worden mensen met superkrachten behandeld als tweederangsburgers.

Connor (Robbie), die eveneens superkrachten heeft, is net uit de gevangenis gekomen. Om een jong meisje te beschermen tegen een corrupte politieagent, sluit hij een onverwachte deal met een drugsbaron.

Netflix
Code 8: Part II, geregisseerd door terugkerend filmmaker Jeff Chan, is absoluut een titel om naar uit te kijken. Dat bewijst ook deze eerste gave trailer die is verschenen.



Het is nog niet bekend wanneer de vervolgfilm precies op Netflix verschijnt. Wil je hiervan op de hoogte blijven? Via deze pagina kun je regelen dat de streamingdienst je een melding stuurt op de dag dat hij beschikbaar komt.

NieuwsFilm

meest populair