Trailer 'Aquaman and the Lost Kingdom' onthult heel wat nieuwe beelden: dé bioscoopfilm in december

Trailer 'Aquaman and the Lost Kingdom' onthult heel wat nieuwe beelden: dé bioscoopfilm in december

In Aquaman and the Lost Kingdom zien we Arthur Curry alias Aquaman op een enorm zeepaard.

Nu The Marvels op het witte doek te zien is, hebben we nog een grote superheldenfilm te gaan in 2023. Dit is Aquaman and the Lost Kingdom, het vervolg op de succesvolle eerste film uit 2018 van regisseur James Wan.

Het is opnieuw Jason Momoa die invulling geeft aan de onderwaterheld Arthur Curry alias Aquaman. Onder meer zijn broer Orm (Patrick Wilson), zijn oogappeltje Mera (Amber Heard) en King Nereus (Dolph Lundgren) keren terug in The Lost Kingdom.

Black Manta
De grote schurk in de film is dit keer David Kane/Black Manta. Het personage van acteur Yahya Abdul-Mateen II (Candyman, The Trial of the Chicago 7) zagen we al in de eerste film, maar nu zal hij een serieuze tegenstander zijn voor de koning van Atlantis.

De synopsis: enkele jaren na de gebeurtenissen in de eerste film wordt Aquaman gedwongen Atlantis en zijn dierbaren te beschermen tegen uitroeiing nadat een eeuwenoude macht wordt losgelaten door/Black Manta die de vervloekte Zwarte Drietand heeft bemachtigd. Om dit te bereiken zal Aquaman hulp moeten vragen aan een onwaarschijnlijke bondgenoot, zijn broer Orm.

Japanse trailer
De film gaat op 21 december in première in de Nederlandse bioscoopzalen. Ook in Japan zal de film draaien en dat land kreeg zijn eigen trailer. Check de vele nieuwe beelden hieronder, via Joblo.



Bekijk de afbeelding

NieuwsFilm

meest populair