Adam Driver lacht kritiek op 'Ferrari' weg en scheldt publiek uit

Adam Driver lacht kritiek op 'Ferrari' weg en scheldt publiek uit

De bekende acteur is niet blij wanneer een toeschouwer kritiek op zijn nieuwe film heeft.

Michael Mann heeft al de nodige pareltjes gemaakt. Denk bijvoorbeeld maar aan Heat en Collateral, om er maar een paar op te noemen. De nodige filmfanaten kijken dan ook uit naar zijn nieuwste film, Ferrari. Niet iedereen is hier echter dol op.

In Ferrari is de hoofdrol weggelegd voor Adam Driver, voornamelijk bekend van de laatste Star Wars-trilogie. Hij speelt Enzo Ferrari, maar zijn leven verloopt alles behalve op rolletjes. Een faillissement van het bedrijf dat hij 10 jaar geleden samen met zijn vrouw vanuit het niets heeft opgebouwd dreigt.

Oplossing
Dat niet alleen. Zijn onstuimige huwelijk worstelt met de rouw om de ene zoon en de erkenning van een ander kind. Ferrari besluit een grote gok te nemen en alles op één race in te zetten, 1000 mijl door Italië, beter bekend als de 'Mille Miglia'.

Gedurende deze race vinden er ook de nodige crashes plaats, maar een filmfanaat is niet overtuigd. Hij liet zijn ongezouten mening dan ook weten toen hij Driver ontmoette tijdens het Camerimage Film Festival in Polen.

Irritatie
Zo horen we de man in kwestie aan Driver vragen: "Wat denk jij eigenlijk van alle ongeluk-scènes in de film. Ik vind zelf dat ze er nogal ruw, drastisch en 'cheesy' uitzien. Wat vind jij hiervan?". Driver kwam met een kort maar krachtig antwoord: "F*ck you, ik weet het niet. Volgende vraag".



Ferrari werd tot dusverre tamelijk goed onthaald. De film scoort op IMDb voorlopig een 6,7 en op Rotten Tomatoes weer een 74%. Eind deze maand zal de blockbuster in de Nederlandse bioscopen te zien zijn. Tot die tijd zullen we het moeten doen met de onderstaande trailer.



NieuwsFilm

meest populair