Na 23 jaar is hier de trailer voor 'Chicken Run: Dawn of the Nugget': binnenkort op Netflix

Na 23 jaar is hier de trailer voor 'Chicken Run: Dawn of the Nugget': binnenkort op Netflix

Het vervolg op Chicken Run (2000) verschijnt in december op Netflix.

Netflix heeft de eerste trailer online gezet voor Chicken Run: Dawn of the Nugget, een vervolg op de stop motion-animatiefilm Chicken Run uit 2000. Het heeft dus wel een tijdje geduurd voordat het vervolg gemaakt kon worden.

De eerste film van onder meer Aardman Animations en DreamWorks Animation was in 2000 een groot succes. Na een sterke ontvangst (97 procent op Rotten Tomatoes) wist de film zo'n $230 miljoen op te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa's, met een productiebudget van zo'n $42 miljoen.

Dawn of the Nugget
In het langverwachte vervolg van Chicken Run heeft Ginger, die van Tweedy's boerderij heeft weten te ontsnappen, eindelijk een perfect toevluchtsoord gevonden voor haar en de hele kudde: een vredig eiland, ver weg van de gevaren van de mensenwereld.

Samen met haar metgezel Rocky wordt ze de ouder van een meisje genaamd Molly, waarmee haar geluk compleet lijkt. Maar terug op het vasteland staat het hele kippenras voor een nieuwe en vreselijke dreiging. Voor Ginger en haar team betekent dit dat ze, ondanks dat hun gewonnen vrijheid op het spel staat, deze keer moeten inbreken.

Netflix
Dawn of the Nugget werd geproduceerd door Sam Fell (Flushed Away, ParaNorman) staat gepland voor 15 december. Op het moment van schrijven staat de film op 81 procent op Rotten Tomatoes.


Stemmen komen van Thandiwe Newton (Ginger), Zachary Levi (Rocky), Bella Ramsey (Molly), Imelda Staunton (Bunty), Lynn Ferguson (Mac), David Bradley (Fowler), Jane Horrocks (Babs), Romesh Ranganathan (Nick), Daniel Mays (Fetcher), Josie Sedgwick-Davies (Frizzle), Peter Serafinowicz (Reginald Smith), Nick Mohammed (Dr Fry) en Miranda Richardson (Mrs Tweedy).

NieuwsFilm

meest populair