Jason Statham als zijn brute moordmachine op foto's 'The Beekeeper'

Jason Statham als zijn brute moordmachine op foto's 'The Beekeeper'

De acteur heeft nieuwe, spannende beelden gedeeld op zijn Instagram.

Hoewel zijn laatste film van dit jaar The Expend4bles is geflopt, ziet het ernaar uit dat actieheld Jason Statham 2024 met een klapper wil beginnen. Zijn volgende film, The Beekeeper, zal het jaar inluiden en nieuwe foto's laten zien dat deze film nog wel eens een hele spannende kan worden.

In de nieuwe actiefilm van David Ayer, regisseur van Suicide Squad en Fury, speelt Statham een gepensioneerde staatsagent, die deel uitmaakte van de speciale "beekeepers". In dit geval geen gewone imkers, maar een machtige en clandestiene organisatie van zogeheten 'deep state operatives'.

Instagramfoto's
Nu deelt de acteur zelf nieuwe beelden van de film op zijn Instagram-kanaal. Deze spannende foto's in zwart-wit geven een goede indicatie van de sfeer die film zal hebben. Qua verhaal zeggen de foto's minder, maar we zien in ieder geval dat er veel geweren en een serieuze Statham in de film zullen zitten.

Eerder deze week postte Statham ook al een aantal foto's van de film. Hoewel hij op de nieuwste foto's in een gewoon, net pak te zien is, draagt hij op de eerdere foto's een echt imkerpak. Dit doet vermoeden dat er ook daadwerkelijk bijen in de film gebruikt zullen worden, maar de manier waarop zullen we nog even moeten afwachten.

Foto's
Naast Statham zijn ook onder andere Josh Hutcherson, Bobby Naderi, Minnie Driver, Phylicia Rashad en Jeremy Irons te zien in de film. Hieronder zie je de nieuwste foto's. The Beekeeper is vanaf 11 januari te zien in de bioscoop.


Naast deze foto's die Statham op zijn Instagram heeft gepost, is er vorige maand een trailer van de film gepubliceerd. In deze trailer zien we al iets meer van het verhaal.



NieuwsFilm

meest populair