Deze indrukwekkende scifi-film op Netflix houdt kijkers op het puntje van hun stoel

Deze indrukwekkende scifi-film op Netflix houdt kijkers op het puntje van hun stoel

De film The Invisible Man staat eindelijk op Netflix en wordt gelijk goed bekeken.

Nog altijd wachten we op het vervolg op de succesvolle scifi-horror The Invisible Man. De film was een groot succes in 2020. Nu vind je de film terug op Netflix en gelijk op de tweede plaats in de Netflix Top 10.

The Invisible Man komt van regisseur Leigh Whannell (Upgrade) en Netflix omschrijft de film met woorden als "griezelig, psychologisch" en "scifi". De film van Universal Pictures heeft rollen voor onder meer Elisabeth Moss, Oliver Jackson-Cohen en Aldis Hodge.

Sterk ontvangen
De scifi-horrorthriller krijgt op de Tomatometer een mooie score: 92 procent na 423 recensies. De IMDb doet het ook sterk met een 7,1/10 na bijna 250K stemmen. FilmTotaal-recensent Thierry Verhoeven zag The Invisible Man wel zitten.

"...een slim geschreven, knap gefilmde en uiterst kundig geregisseerde film die prima op eigen benen kan staan en geen moment boven zijn stand leeft," aldus Verhoeven in zijn recensie met vier sterren.

Nu op Netflix
Wil je The Invisible Man graag (nog) een keer zien, dan vind je deze nu hier op Netflix.


De synopsis: Een vrouw die een gewelddadige relatie met een dominant en rijk techgenie ontvlucht, wordt gestalkt en gekweld door een onzichtbare entiteit.

NieuwsFilm

meest populair