Hollywoods nieuwste oogappeltje Sydney Sweeney in trailer 'Anyone But You'

Hollywoods nieuwste oogappeltje Sydney Sweeney in trailer 'Anyone But You'

De actrice deelt de nieuwe beelden op haar Instagram-pagina met al haar volgers.

Sydney Sweeney is hard op weg om een van de grootste namen in Hollywood te worden. De jonge actrice brak door dankzij Euphoria en weet nu het ene na het andere project te bemachtigen. Nu is het weer raak.

Het gaat hier om Anyone But You van regisseur Will Gluck (o.a. bekend van Easy A en Friends with Benefits), vertelt het verhaal van Ben en Bea. Op het eerste oog lijken de twee een perfecte match, maar schijn bedriegt...

Acteren
Na een geslaagde eerste date is de aantrekkingskracht tussen beiden door een bepaalde gebeurtenis danig bekoeld. Wanneer ze elkaar weer tegenkomen tijdens een bruiloft in het buitenland willen ze dan ook niets meer met elkaar te maken hebben.

Daar komt echter verandering in, wanneer de ex van Ben opduikt voor wie hij nog gevoelens heeft. De ouders van Bea nodigen juist weer de ex van hun dochter uit, in de hoop dat zij weer een stelletje worden. Ben en Bea besluiten zich vervolgens voor te doen als een koppel om van hun problemen af te komen.

Trailer
Sweeney kruipt in de huid van Bea, terwijl Top Gun: Maverick-ster Glen Powell Ben zal spelen. Sweeney deelde de trailer op haar Instagram-pagina. Bekijk de nieuwe beelden hieronder.



NieuwsFilm

meest populair