Anya Taylor-Joy verovert Netflix opnieuw met deze ijzersterk ontvangen film

Anya Taylor-Joy verovert Netflix opnieuw met deze ijzersterk ontvangen film

In Emma. zien we Anya Taylor-Joy in een heerlijk rol. Nu al op #3 in de Netflix Top 10.

Met de miniserie The Queen's Gambit scoorde de opvallende actrice Anya Taylor-Joy een grote hit op Netflix. Daarna maakte ze met de streamer de animatieserie The Dark Crystal: Age of Resistance. Nu gooit de film Emma. hoge ogen in de Netflix Top 10. De film komt binnen op plaats drie.

Emma. komt uit 2020 en werd geregisseerd door Autumn de Wilde en Netflix omschrijft de film met woorden als "romantisch, satire" en "haat-liefderelatie". Naast Taylor-Joy zie je ook acteurs als Johnny Flynn, Josh O'Connor, Callum Turner, Mia Goth, Miranda Hart en Bill Nighy.

IJzersterk ontvangen
Emma. werd sterk ontvangen. Op de Tomatometer van Rotten Tomatoes staat de film op een prima 86 procent en de IMDb noteert een 6,7/10. De Critics Consensus van Rotten Tomatoes vertelt ons het volgende:

"Andere verfilmingen kunnen misschien beter de geest van het klassieke bronmateriaal vastleggen, maar Jane Austen-fans zouden uit Emma. genoeg voldoening moeten kunnen halen."

Nu op Netflix
Wil je Emma. graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Een trotse, bevoorrechte jonge vrouw bemoeit zich met de mensen om zich heen, maar komt erachter dat ze niet zo wijs is en niet zulke goede bedoelingen heeft als ze dacht.

NieuwsFilm

meest populair