Mark Wahlberg in opmerkelijke rol in trailer 'Arthur the King'

Mark Wahlberg in opmerkelijke rol in trailer 'Arthur the King'

Mark Wahlberg krijgt bijzonder gezelschap in een brute late race.

Er is een trailer uitgekomen voor de nieuwe film met Mark Wahlberg (Shooter), getiteld Arthur the King. In de film krijgt Michael Light (Mark Wahlberg) gezelschap van een straathond tijdens een slopende tocht. Samen strijden zij in een brute race in de Dominicaanse Republiek, waarbij hun band steeds dieper wordt.

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal volgen we Michael Light die zich opmaakt voor zijn laatste race. Wat hij niet verwachtte, is dat de straathond (Arthur the King) hem zal vergezellen tijdens zijn avontuurlijke raceparcours waar hij moet klimmen, fietsen en kajakken tijdens een 10-daagse en 700 kilometer lange tocht.

Talentvolle cast
Aan het roer van deze film over vriendschap tussen mens en dier staat Simon Cellan Jones (Klondike). De televisieregisseur is ook diegene die de nieuwe actiekomedie The Family Plan met Mark Wahlberg regisseerde, die eind december op de planning staat.

Voor zijn reis heeft Wahlberg enkele aanstormende talenten aan zijn zijde, waaronder Simu Liu. De Barbie-ster is een belangrijk lid van het race-gezelschap. Daarnaast zien we Emmy-genomineerde en Game of Thrones-veteraan Nathalie Emmanuel (Fast X). Ook is er een rolletje voor Bear Grylls die als zichzelf verschijnt.

Release
Arthur the King staat gepland voor 22 maart volgend jaar om uit te komen in de Amerikaanse bioscopen. Een releasedatum voor Nederland is nog onbekend. Bekijk de nieuwe trailer hieronder:




NieuwsFilm

meest populair