Marvel probeert met man en macht een 'Fantastic Beasts'-scenario te voorkomen

Marvel probeert met man en macht een 'Fantastic Beasts'-scenario te voorkomen

Wat moet Marvel met de omstreden acteur Jonathan Majors doen?

Ant-Man and the Wasp: Quantumania en Loki seizoen 2 hebben Kang the Conqueror neergezet als de grote schurk voor fase 5 en 6 van het MCU. Maar de juridische problemen van acteur Jonathan Majors gooien mogelijk roet in het eten. Kan Marvel nog wel met de omstreden acteur samenwerken of moeten ze hun plannen aanpassen?

Majors speelt in het MCU verschillende varianten van het personage Kang, we zagen deze varianten al opduiken in de nieuwste Ant-Man-film en de Disney+ serie Loki. Kang vormt de grootste bedreiging binnen het MCU en hij krijgt zijn eigen film met Avengers: The Kang Dynasty.

Huiselijk geweld
Kort na de release van Ant-Man and The Wasp: Quantumania werd Kang-acteur Jonathan Majors door een ex-vriendin beschuldigd van huiselijk geweld. Op dit moment loopt er een rechtszaak waaruit de schuld of onschuld van de acteur moet blijken.

Er gaan op dit moment tegenstrijdige berichten de ronde over wat Marvel van plan is met de acteur en met het personage te doen. Zo is Marvel volgens een van de verhalen van plan om een nieuwe acteur te zoeken om de rol van Kang over te nemen.

Doctor Doom
Volgens een ander verhaal denkt Marvel erover na om het hele personage van Kang uit het MCU te schrappen. Dit zou betekenen dat Marvel opnieuw moet beginnen met het plannen van de nieuwe Avengers-films, die een grote rol voor Kang zouden hebben.

Bekijk de afbeelding
Marvel zou in plaats van Kang een andere superschurk willen introduceren, namelijk Dr Doom. De studio zou in gesprek zijn met Deense acteur Mads Mikkelsen om de schurk te spelen. Mads Mikkelsen nam eerder al de rol van Grindelwald over van Johnny Depp in de Fantastic Beasts-films. Ook Depp was in een rechtszaak verwikkeld na een aanklacht over huiselijk geweld.

Het lot van Kang
Maar volgens nog andere geruchten staat Marvel Studios naast Jonathan Majors en zijn ze niet van plan zijn rol aan te passen. We zullen moeten wachten op een officieel bericht van Marvel Studios voor we het lot van Kang zeker weten.

Marvel heeft in ieder geval tijd om na te denken wat ze in de toekomst gaan doen. In 2024 verschijnt slechts één film, Deadpool 3, in de bioscoop. De derde Deadpool-film met Ryan Reynolds and Hugh Jackman verschijnt in juli in de bioscoop.

NieuwsFilm

meest populair