Gaby Blaaser lokt je ouderwets uit de tent: haar pashokje gaat meerdere keren open

De Nederlandse blondine heeft 400K volgers en verrast deze met een onthullende video op Instagram

Door redactie
Even geleden beviel de Nederlandse actrice Gaby Blaaser van haar dochter en recent werd duidelijk dat ze weer vrijgezel is. De Amsterdamse en haar vriend Robin zijn uit elkaar gegaan. Maar haar leven gaat ook gewoon door en ze verraste haar Instagram-vriendjes op een onthullende video.

Op Instagram heeft Gaby bijna 400 duizend volgers en haar meest recente post leverde haar ruim 13 duizend vind-ik-leuks op. Geen wonder ook, we zien Gaby namelijk in heel wat opvallende setjes uit een pashokje komen.

Films en series
De blondine lijkt het acteren even op een laag pitje te hebben gezet. Ze was in 2020 nog te zien in de romantische komedie Casanova's, maar daarna werd het stil. Op de IMDb staan nog geen nieuwe projecten vermeld.

De ster uit De Bachelorette 2020 lijkt ook geen tv-programma's te hebben en de focus ligt duidelijk bij haar dochtertje. Om toch nog wat omzet te draaien zien we haar nu in actie voor het merk Pleasurements.

Pashokje
"Morning babes! It's Friday, girls let's go for a lingerie party! Welke set zou jij kiezen?" schrijft Gaby op Instagram bij een video waarin ze een paar keer de gordijnen van een paskamer opentrekt om je allerlei opvallend ondergoed te tonen.


Wil je de beelden van de 37-jarige Gaby Blaaser in het pashokje zien? Check deze op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair