Hugh Jackman deelt trainingsvideo voor 'Deadpool 3'

Hugh Jackman deelt trainingsvideo voor 'Deadpool 3'

De 55-jarige acteur traint hard voor zijn grootse terugkeer als Wolverine.

Nu de acteursstaking van vakbond SAG-AFTRA is afgelopen, gaan veel films weer in productie. Zo ook Deadpool 3, waarin Hugh Jackman terug zal keren als zijn iconische personage Wolverine. Op zijn Instagram laat hij zien hoe hij zich aan het voorbereiden is op de komende opnames.

Het derde deel van de Deadpool-serie zal de langverwachte reünie tussen Ryan Reynolds als Deadpool en Jackman als Wolverine werkelijkheid maken. Reynolds speelde de rol van Wade Wilson, oftewel Deadpool, namelijk voor het eerst in de film X-Men Origins: Wolverine. Vervolgens heeft hij in de Deadpool-films regelmatig grappen gemaakt over de film, Wolverine als personage en ook Jackman als acteur.

Superheldentraining
Jackman stond gedurende de 17 jaar dat hij Wolverine speelde bekend om zijn zeer afgetrainde voorkomen. Nu hij de rol na 6 jaar weer oppakt, moet de 55-jarige acteur dus weer flink aan de bak. In een video op Instagram laat hij zien dat hij de superheldentraining weer heeft opgepakt en hard aan het werk is in de sportschool.

Nu nog met een baard (in plaats van de vertrouwde bakkebaarden van zijn personage) zien we Jackman in de video 163 kilo deadliften. Onder de video heeft de acteur onder de afkorting LFG gezet, wat staat voor "Let's F*cking Go", samen met de hashtag #becomingwolverineagain(again).

Enige MCU-film
Onder andere door de staking die net voorbij is, is Deadpool 3 uitgesteld van mei 2024 naar juli van hetzelfde jaar. Het is ook de enige film die volgend jaar uitgebracht wordt binnen het Marvel Cinematic Universe. De drie andere films van Marvel die gepland stonden, Captain America: Brave New World, Thunderbolts en Blade, zijn allemaal uitgesteld tot 2025.



NieuwsFilm

meest populair