Chris Pine heeft slecht nieuws voor fans van zijn Star Trek-films

Sinds 'Star Trek Beyond' in 2016 hebben we geen nieuwe 'Star Trek'-films in de bioscoop gezien.


In 2009 kwam regisseur J.J. Abrams met een succesvolle reboot van de Star Trek-Franchise. De film met Chris Pine, Zachary Quinto en Zoe Saldana werd een groot succes en meerdere vervolgen volgden. Maar sinds Star Trek Beyond in 2016 hebben we geen nieuwe Star Trek-films meer gezien. Ook Pine weet niets van een eventueel vierde deel.

Chris Pine is op dit moment bezig met een promotietour voor zijn nieuwe film Wish. Pine speelt in de nieuwe film van Disney een klassieke schurk. Tijdens een interview met Comicbook.com kwam een eventuele vierde Star Trek-film ook aan bod.

"Ik weet van niets"
Comicbook.com vroeg de acteur of hij iets heeft gehoord over een nieuwe Star Trek-film. "Niet dat ik weet", was zijn korte maar heldere antwoord. Op de vraag of hij een script heeft gezien voor een nieuwe film antwoordt hij: "Natuurlijk niet."

Pine speelde in de Star Trek-films de rol van James T. Kirk, een rol die hij overnam van William Shatner. Hij keerde terug voor Star Trek Into Darkness en Star Trek Beyond. Sinds 2016 doen er meerdere nieuwsberichten over de toekomst van Star Trek op het grote doek de ronde .

Gecancelde projecten
Een tijd lang was regisseur Quentin Tarantino betrokken bij een nieuwe Star Trek-film, maar daar kwam niks van terecht. Ook plannen voor een direct vervolg op Star Trek Beyond kwamen nooit van de grond. Een jaar geleden meldde Paramount Studios nog dat er een nieuwe Star Trek met Pine en Quinto in de maak was, maar de cast wist destijds van niks.Op dit moment moeten Star Trek-fans het doen met tv-series. De serie Picard volgt het personage van Patrick Stewart, bekend uit Star Trek The Next Generation. En de serie Star Trek: Discovery introduceerde nieuwe versies van Captain Kirk en Spock.

SkyShowtime
Het lijkt er dan ook niet op dat we in de nabije toekomst nieuwe Star Trek-films in de bioscoop hoeven te verwachten. Je kan de drie Star Trek-films met Chris Pine bekijken op SkyShowtime.

NieuwsFilm

meest populair