Spectaculaire nieuwe trailer 'Aquaman and the Lost Kingdom'

In december moet Aquaman laten zien of hij het DC-universum van Zack Snyder op waardige wijze kan afsluiten.


Warner Bros. Pictures heeft de tweede trailer vrijgegeven voor James Wan's enorme superheldenepos Aquaman and the Lost Kingdom. Je kunt de beelden hieronder bekijken.

Terugkerende acteurs in de film zijn Jason Momoa (als Arthur Curry/Aquaman), Patrick Wilson (als zijn halfbroer Orm), Amber Heard (als Mera), Yahya Abdul-Mateen II (als Black Manta), Nicole Kidman (als Atlanna), Dolph Lundgren (als King Nereus) en Randall Park (als Dr. Stephen Shin).

Een formidabele vijand
Na de eerste keer te hebben gefaald, keert Black Manta terug om de dood van zijn vader te wreken en Aquaman voor eens en altijd uit te schakelen.

Ditmaal is Manta sterker dan ooit, want hij heeft de mythische Black Trident tot zijn beschikking waarmee hij een oeroude kracht kan loslaten op zijn tegenstander.

Onwaarschijnlijke hereniging
Om Black Manta tegen te gaan, schakelt Aquaman de hulp in van zijn gevangen broer Orm, de voormalige koning van Atlantis. Samen moeten ze er alles aan doen om hun koninkrijk en de rest van de wereld te redden.Wan regisseert opnieuw en Peter Safran, Wan en Rob Cowan produceren. Het script werd geschreven door Leslie Johnson-McGoldrick.

Kerst-blockbuster
Aquaman and the Lost Kingdom draait vanaf 22 december wereldwijd in de bioscopen.

NieuwsFilm

meest populair