Heftige boksfilm op Netflix gaat de kijkers helemaal veroveren

Heftige boksfilm op Netflix gaat de kijkers helemaal veroveren

De film Big George Foreman lijkt hoge ogen te gaan gooien op Netflix.

De Netflix Top 10 is een recente boksfilm rijker. Op de achtste plaats komt namelijk de film Big George Foreman binnen. De biografische film verscheen eerder dit jaar nog in de bioscopen, echter niet in Nederland. De kans is groot dat de boksfilm flink wat plaatsen gaat stijgen in de lijst.

De titel luidt voluit Big George Foreman: The Miraculous Story of the Once and Future Heavyweight Champion of the World en komt van regisseur George Tillman Jr. Netflix omschrijft de film met woorden als "uitbundig" en "nostaligisch". Foreman wordt gespeeld door Khris Davis en je ziet ook Jasmine Mathews, John Magaro en Forest Whitaker.

Wisselend ontvangen
Opvallend is dat de critici niet zo te spreken waren over de biopic, gezien de 42 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes. De publieksscore is met 96 procent veel hoger en de IMDb noteert eveneens een prima 6,6/10.

"Big George Foreman: The Miraculous Story of the Once and Future Heavyweight Champion of the World is een spannende, feel-good dramafilm van een ongelooflijk leven," staat er onder 'Audience Says' op Rotten Tomatoes.

Nu op Netflix
Wil je Big George Foreman graag zien, dan vind je de film nu hier op Netflix.


De synopsis: Deze biopic waarin George Foreman zijn eerste successen boekt en zijn legende bestendigt, gaat vooral over zijn bekering tot het geloof en de onwaarschijnlijke terugkeer in de ring.

NieuwsFilm

meest populair