Ridley Scott over Martin Scorsese: "Ik maakte vier films toen hij bezig was met 'Killers of the Flower Moon'"

Ridley Scott over Martin Scorsese: "Ik maakte vier films toen hij bezig was met 'Killers of the Flower Moon'"

Twee topregisseurs, waarvan eentje zijn tijd neemt terwijl de ander razendsnel is.

Er komen de laatste paar dagen wel vaker artikelen langs op FilmTotaal over Ridley Scott. Vreemd is dit niet, aangezien de regisseur zijn nieuwe blockbuster Napoleon uitbracht. In een recentelijk interview heeft Scott het over zijn collega, Martin Scorsese.

Op dit moment draait ook Killers of the Flower Moon in de bioscoop. De film van Scorsese wordt extreem goed onthaald, maar Scott wil wel even iets duidelijk maken: hij brengt sneller films uit dan Scorsese.

Reactie
In 2019 bracht Scorsese The Irishman uit. Het heeft dus enkele jaren geduurd voordat hij weer kwam met een nieuwe film. Scott is op dat aspect effectiever en dat maakt hij duidelijk ook. Zo zegt de Napoleon-regisseur: "Hij heeft 'Killers' gemaakt, ik heb in die tijd vier films gemaakt".

Scott vervolgt: "Ik denk er niet teveel over na. Ik sta 's morgens op en zeg dan tegen mezelf: 'Ah fantastisch, weer een dag vol met stress'." Scott bracht in recente jaren The Last Duel, House of Gucci, de korte film Behold en dus Napoleon uit.

Meer
Daar blijft het niet bij. Nu is hij alweer begonnen met Gladiator 2, waarin de hoofdrollen zijn weggelegd voor Paul Mescal en Denzel Washington. Deze zal, als alles goed gaat, over precies een jaar te zien zijn.



NieuwsFilm

meest populair