De horrorfilm 'The Piper' krijgt ijzingwekkende trailer: in januari in de bioscoop

De horrorfilm 'The Piper' krijgt ijzingwekkende trailer: in januari in de bioscoop

Een nieuwe horrorfilm met een veelbelovende opzet en een eng idee.

Horror- en muziekfans opgelet. Er zal volgend jaar een nieuwe film in de bioscoop draaien genaamd The Piper. De trailer geeft niet veel weg van het verhaal, maar geeft ons wel de opzet van de film.

De film gaat over een fluitist die een muziekstuk probeert af te schrijven dat ooit was begonnen door een componist. Al snel blijkt dat dit muziekstuk bovennatuurlijke krachten met zich meedraagt. Wat verder er gebeurt, houden de makers van de film nog even geheim.

The Piper
The Piper moet het niet hebben van bekende namen. Anthony Waller zal de film regisseren en heeft het script geschreven. Zijn vorige films scoren niet hoger dan een 6.7 op IMDB. Natuurlijk zegt dit niets over de kwaliteit van zijn nieuwste film. De trailer van The Piper belooft een ijzersterke horrorfilm met een geweldig idee voor een eng verhaal.

De hoofdrol wordt vertolkt door Mia Jenkins, een Britse actrice die tot nu toe voornamelijk in televisieprogramma's heeft geacteerd. Een iets bekendere naam die ook meespeelt is Elizabeth Hurley. Voor het geval Hurley's naam je niet bekend voorkomt: zij speelt de liefdesinteresse in Austin Powers: International Man of Mystery.

Bovennatuurlijke krachten
Het idee dat muziek de kracht kan hebben je mentaal te beïnvloeden op een negatieve manier is niet iets nieuws dat de filmmakers hebben bedacht. In het echte leven gaan er geruchten en mythes rond over muziek met bovennatuurlijke krachten. Zo bestaat er het nummer Gloomy Sunday van Hongaarse componist Rezs? Seress dat volgens de legende je ertoe kan aanzetten je leven vroegtijdig te beëindigen.



NieuwsFilm

meest populair