Daisy Ridley over de nieuwe 'Star Wars'-film: "niet wat ik had verwacht"

Daisy Ridley over de nieuwe 'Star Wars'-film: "niet wat ik had verwacht"

De actrice keert sowieso nog een enkele keer terug voor een heel gaaf verhaal.

Daisy Ridley werd wereldberoemd dankzij haar optreden in de recente Star Wars-trilogie, waarin ze de hoofdrol speelt. Het leek erop dat The Rise of Skywalker haar laatste optreden zou zijn in 'a galaxy far, far away', maar ze keert toch terug. Wat kunnen we verwachten van de nieuwe blockbuster?

De film zal gemaakt worden door regisseur Sharmeen Obaid-Chinoy (o.a. bekend van Saving Face), waarin de First Order en de Sith niet meer bestaan. Rey heeft dan ook als doel een nieuwe Jedi Order op te zetten. Ridley laat zich er tijdens een recent interview weer eens even over uit.

Reactie
Zo zegt de actrice: "Een lange tijd dacht ik dat het erop zat en dat ik niet zou terugkeren. Toen het eenmaal duidelijk was dat ik wel opnieuw een Star Wars-film ging maken, mocht ik dit aankondigen tijdens een groot evenement. Ik was echt heel nerveus".

"De ontvangst was echter super. Ik wilde zelf meteen het script lezen, want ik wist er verder helemaal niks vanaf. Ik kan jullie zeggen: het is niet wat ik had verwacht, maar ik kijk er wel echt naar uit. Het is een heel gaaf verhaal".

Een enkele film
Ook denkt Ridley dat het bij een enkele film zal blijven: "Het verhaal dat ik heb gelezen is goed voor een film. Daar hoeft het niet bij te blijven, maar dat is wat ik op dit moment te horen heb gekregen. Ik denk dat mijn film de eerstvolgende film in het Star Wars-universum wordt"



"Alles wat ik tot nu toe weet en ken is dat het verhaal dat ik heb gelezen voor een enkele film is en dat mensen iets heel moois kunnen verwachten!" Het is vooralsnog onbekend wanneer de blockbuster te zien zal zijn.

NieuwsFilm

meest populair